Smestadtoppen på Løvbergsmoen

Nydelig innsjø og flotte boliger i Elverum

Boligutviklingen på Smestadtoppen på Løvbergsmoen i Elverum er i gang, og nå er det anlagt plen og plantet der. I tillegg finner du en dam med brygge og sandstrand.

Foreløpig er det kun sand, furu og lyng på de 650 kvadratmeterne på det nye feltet Smedstadtoppen på Løvbergsmoen som paret har kjøpt, men det stikker opp et rødt rør der vannet inn på kjøkkenet skal komme. De har ikke bestilt hustype ennå, men de har bestemt seg for to etasjer og hage, med plass til unger og venner.

– Vi har en enebolig med hagedrøm. Et sted mellom 180 og 200 kvadratmeter, det er en hyggelig størrelse. Da er det plass til to bad og fire soverom, sier Mathias til Østlendingen.

Dette er et typisk Clemens Eiendom-prosjekt. Vi utvikler der det er behov for utvikling – over hele landet. Nå skal par som Silje og Mathias, samt andre mennesker, få lov til å bygge sitt drømmehjem. Clemens Eiendom  utvikler plassen for å sørge for at også nærområdet blir en del av fasilitetene.

– For det første er vi veldig glade for at de har tatt vare på skogen, at furumoene består. Vi er tre minutter fra Leiret, men det er ikke sentrumspreget her i det hele tatt, sier de to, og lytter til fuglekvitteret i stillheten. De vektlegger at området er sentralt, det er ny barnehage og skole i gangavstand, det samme med butikker, og det er en kort sykkeltur til Leiret. Les mer om prosjektet på våre hjemmesider eller prosjektets nettside.

Artikler

Relaterte saker

Nok en spennende bydelsutvikling i nord:

Prestegårdsjorda skal gi nytt liv til Alta

Alta utvider sentrumsgrensene for å utfordre andre kommuner i nord om innbyggere og turister

21. feb 2020

Fred Olsens gate 1

Styrker porteføljen i Oslo sentrum

Alta utvider sentrumsgrensene for å utfordre andre kommuner i nord om innbyggere og turister

10. jan 2020

Nå skal de første boligene overleveres om kort tid

Prestegårdshagen i Hof går en spennende tid i møte

Et prosjekt vi i Clemens Eiendom er spesielt stolte av er Prestegårdshagen i Hof, i Holmestrand kommune. Nå skal de første boligene overleveres om kort tid, og det er en spennende sommer i vente. – Det har blitt et fantastisk prosjekt og vi gleder oss til å levere de første boligene til kundene, sier Bernt Nordby

02. jul 2020